Why should I worry 'bout the future when it's allready here

Jäkla skit!! Ibland hatar jag verkligen mitt liv. Skulle bara vilja ta alla piller som finns i närheten och lägga mig ner och aldrig, aldrig mer vakna upp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer självklart inte göra det, även om jag verkligen verkligen vill, för när det är dags för mig att dö så dör jag.. Men snälla, låt det vara dags någon gång snart!!!!

Varje gång jag ska försöka göra något för någon annan går det snett!! Jag orkar inte, jag vill ju göra något bra. Jag kan inte rå för att jag mår dåligt ibland, idag vill jag bara slita ut mitt hjärta så det slipper ta så ont. Jag vill inte ha den här klumpen i bröstet. Jag vill bara skrika rakt ut, lägga mig naken i snön och bara frysa bort. Jag hatar när tårarna rinner.. JAG ÄR SÅ YNKLIG!!


Ännu en dag...

Då var det morgon igen då...

Åååh, jag får inte. Jag måste skärpa mig. Får inte vara så, får inte bli så! Men jag vill ju... Jag har ju lovat mig själv, men hur ska jag göra?  Skärp dig din scizofrena unge!

Som vanligt drömde jag jobbiga drömmar inatt. Mardröm skulle jag säga, men om jag förklarar den så kommer ni bara skratta mig rätt upp i ansiktet, för det låter verkligen inte som en jobbig dröm. Men den var sjukt jobbig! Vaknade med andan i halsen, har sprungit och klättrat hela natten. Man borde få kondition av sina drömmar, för då skulle jag verkligen ha dunderbra kondition. blir jagad...

Idag ska jag försöka ta mig en låång promenad, för solen är uppe.. Dock är det kallt nu IGEN... Dammit!




Ensamheten skriker..

Så var det kväll igen.
 
Jag och min lillasyster har nu börjat sova i olika rum, för det är dags att jag börjar våga sova själv någon gång, annars kan jag ju aldrig flytta. Men det är jobbigt.
 
Jag hatar att känna denna ångest som kommer när jag ska sova. Jag känner ensamheten, får panik. Allt är så mörkt och tyst. Vad ska jag göra? Om jag inte somnar genast kommer jag få ligga och plågas tills sömnen infinner sig. Jag vågar inte titta, det är så mörkt. Men lampan gör så att jag ser, jag vill inte se! Natten gör allting så jobbigt. Jag vill inte se att jag är ensam. Jag vill inte känna kylan som kommer. Nej, lampan måste vara släckt.

Men vad händer när jag somnat? Kommer jag få vila, kommer jag få slippa denna panik? Jag hoppas det, men tyvärr blir jag oftast besviken. Blir jagad, faller, någon dör. Sen är det morgon. Ångest då också, en till dag. Lika meningslös som den förra, som precis som alla andra dagar slutar med en kväll. En kväll och en natt. Historien upprepar sig...

- Jag ska verkligen försöka göra något bra varje dag, även om jag egentligen inte orkar, så jag känner att jag gjort något. Bara något litet. Idag har jag städat EN låda och tagit hand om mina brorsbarn... Jag hoppas verkligen att de behöver mig, för jag behöver verkligen dem!!!
Älskar min familj och mina vänner. Utan er skulle jag aldrig orka!



Tårarna rullar..

Min kinder är blöta av tårar
Frusna kristaller ramlar ned från himlen
Mina ben är kalla och stela men går ändå
Solen skiner bakom de frostiga träden

Allting är tyst
Kylan kväver mina skrik
Jag lägger mig ner i den kalla snön
Snön omfamnar mig som långa armar

Först är det varmt
Plötsligt får jag panik
Jag tar mig inte upp
Snön håller mig i ett järngrepp

Jag försöker slå mig loss
Människor går förbi
Jag skriker, men jag kvävs
Jag rör mig, men det syns inte

De tror att jag bara ligger där och tittar på solen
De tror att jag är fridfull
Mitt leende, och min kropp är fridfull och lung
Inom mig skriker  och sparkar jag.

De lämnar mig åt mitt öde
Jag slutar sparka, det är ingen idé
Jag ger sakta men säkert upp
Plötsligt är bara spåren av en snöängel kvar på marken..

.. En snöängel som ingen ville se...
 


.............

Happ! Tack för det! Tack för att jag alltid får höra att jag gör dumma saker. Tack för att jag inte betyder nånting. Tack för att det enda du säger till mig är ord som klankar ner. Tack för att du aldrig uppskattar mig för den jag är. Tack för att du tycker att jag är otacksam. Tack för att du aldrig kan säga något bra om jag inte gjort något bra. Tack för att du inte märker att du sårar mig. Tack för att du inte ser tårarna som ramlar nedför mina kinder. Tack för att du ignorerar all den smärta som jag har inom mig. Tack för att du inte förstår....

Tack?! Det kallas ironi......

Ullvingar, älskar er!

I morgon blire vara me ullvingarna. Och vi ska äga ut hela piteå;) Jag älskar att vara med mina små ullvingar, mina barndomskompisar som jag i stort sett varit med om allt med. Åtminstone det man tyckte var allt!!

Vi har gjort så mycket tokigt att ni inte ens kan förstå det. Och även om jag skulle förklara skulle ingen förstå, för vi var så himla inne i det när vi lekte. Vi VAR personerna, eller varelserna, vi lekte det inte. Shit vad många vi har varit under våra år, konstigt att vi inte blev skizofrena:P haha har ingen aning om hur det stavas;)

Älskar er ullisar, vi ses i morgon:)

Jaha, så var det med det:/

Nu är det gjort! Och det svider, för jag ville ju verkligen!

Det var nämligen så att jag hade fått en intresseförfrågan om att få vara med i en barnteater som turnerar runt i sverige. Jag skulle prata med han som håller i det nu på tisdag. Nu på våren skulle det bara vara en miniturne, men det skulle verkligen ha passat mig som handen i handsken... Varför gör jag det inte då?
- För att repetitionerna börjar den 31:a mars och då börjar även den så kallade vitaminkursen som jag ska gå. Det är viktigt att jag går den för min tillfriskning. Sen är det veckan före DM, så jag skulle inte ha den tid jag behöver till träning. Så det fick inte bli!

F*n... Känns inte som att det är meningen att jag nånsin ska få göra det jag älskar! Flera gånger har jag fått erbjudanden som jag, av något själ, varit tvungen att tacka nej til. Nu får jag säkert inte fler chanser:/

Tur att jag åtminstone har cheerleadingen...

Hatar det!

Hatar att jag vill det så mycket. Jag vill så mycket att jag nästa dör, och samtidigt finns det någon jag måste göra. För det är något som är bra för mig. Det andra är också bra för mig men bara en kort tid. Jag vill inte maila och säga Nej, för jag vill!! Det är ju det jag vill göra hela mitt liv. Men för att kunna göra det hela mitt liv måste jag bli nog frisk för att kunna leva ett helt liv.. Jäkla skit, ingen fattar vad jag menar, men det gör jag! Jag kan inte förklara:/

Mina tomma ögon

Jag tittar ut med tomma ögon
Kylan biter
Världen står i brand
Ingen hjälp finns att få

Inom mig finns ingenting
Finns inget kvar att känna
Finns inget kvar att ge
Hopplösheten är här

Vi tilldelades världen
och vi förstörde den
Hur kan någon vara lycklig?
Ser ingen vad som händer?

Mina tomma ögon ser vad som händer
De känner all ondska som finns
All pest och pina
De känner rädsan...
 
Mina förut så blanka ögon har tappat sin glans..
Mina ögon ser vad som händer...
... Mina tomma ögon


Min snöängel

Ängeln med vita vingar
vingar av snö

Ögon så blå som havet
Ögon av is

Tårar som rinner
Tårar av kristall

Skratt som klingar
skratt av glitter

Elma, min alldeles egen snöängel... Snälla, tina aldrig bort!


Ge mig kraft

Vissa perioder är verkligen - jag orkar inget mer-perioder! Hade inte Elma och Sara bott hos oss denna vecka vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Nu är det jobbigt alltså. Det är så mycket som händer och jag vet inte riktigt hur jag ska greppa allt.

Ge mig kraft att orka mig genom dagarna, Ge mig kraft att kunna hjälpa till, Ge mig kraft att försöka vara positiv, Ge mig kraft att orka leva!


Åååååh, varför allt på en gång?

Jädra skit!!! Idag, när jag kände att jag verkligen, verkligen behövde min terapi så startade inte bilden:/ Jäkla typiskt!!! Förra gången jag skulle på terapi hade bromsarna slutat fungera, och  den här gången har batterier kraschat.. Så nu blir det köpa ett nytt. Har inte råd!!!!

Idag är en fruktansvärt hård dag, det känner jag redan!! Dammit att allt ska vara så jobbigt!

Less på att försöka fixa nu, det funkar ändå inte...


var ute på en iskall promenad idag, det behövdes!

Du orkar inte ens bry dig...

Jag förstår inte! Du försöker inte ens förstå!

- När jag någon gång, för en gångs skulle berättar, eller försöker berätta så kan du inte ta in det. Du bara slår ifrån dig med någon kommentar. Jag lämnar ut mig, förklarar att det gjorde mig ledsen, men det spelar ingen roll! För ALLA mår ju dåligt någon gång. Det är vanligt att man ibland går upp och ibland går ner. Men det känns som att mitt uppåt är lika högt som ditt neråt...

Ibland är jag trött och orkar inte göra något på hela dagen. Då blir det som vanligt sura miner. "men vi då, som har jobbat, vi är väl också trötta".
 - JA, ni är trötta, men jag pikar inte er, eller kallar er lata för att ni inte gör saken i fråga.  Jag skulle inte bry mig om ni fullständigt sket i att diska den dagen då ni är så trötta eller slut för att ni har jobbat. Det är skillnaden! För att jag bara "går hemma hela dagen" , så förväntar ni er att det ska vara städat och lagat mat när ni kommer hem. Men snälla
  försök förstå!! Mitt jobb är att försöka orka klara mig igenom dagen utan att helt gå under. Utan att bara ligga, det är HUR JOBBIGT SOM HELST att bara orkar vara uppe hela dagen. Ibland går jag ut och går, och det är en riktigt kraftansträning!

Jag kan inte förklara för dem som inte försöker lyssna. Jag kan inte vara någon annan än den jag är. Och den som aldrig varit ordentligt nere i en depression KAN inte förstå. Ni kan försöka, och det är bra, men ni kan aldrig fullt ut veta hur jobbigt det egentligen är, att helst inte ens vilja gå omkring på denna jord. Ens högsta önskan  är att somna och aldrig mer vakna upp.
Jag vill inte sitta här och säga att ni inte kan må dåligt, för det vet jag att man kan, men jag försöker bara förklarra hur jag känner, när ingen vill förstå!!


Konstigt...

Känner mig konstig idag. Friskare än igår, och det är ju skönt. Men det är ändå en del av mig som mår riktigt, riktigt dåligt... den psykiska delen

Mycket stress med olika saker, försöker fixa, funkar som inte:/ Det är jobbigt att fixa och trixa med en massa saker när man själv knappt orkar hänga med i vardagen. Jag hoppas att allt löser sig. Att det fungerar, det jag mest vill göra!

Känner mig konstig:/

Jag vill må bra!!

Alltså hallå?? Varför ska jag må så himla dåligt?? Det räcker att må dåligt psykiskt, men att då samtidigt må dåligt fysiskt... Finns det nå värre???

Jag vill springa naken på en sommaräng
Friheten ska spridas inom mig
känna vinden i mitt hår
Känna gräset kittla mot mina fötter
Jag vill känna lycka...

... Är det för mycket begärt?



Nightmares

Gårdagen gick rätt bra med tranke på att det var fredan den trettonde. Jag köpte min härliga mjukisdress, sitter i den just nu;)

Jobbig dröm inatt. Vi gick igenom programmet innan förträningen på DM, och märker att vi inte alls kan alla ändringar. Ingen kan någonting, och danserna bara ramlade ut ur huvudet. Vi visste inte vad vi skulle bygga, vi visste inte hur vi skulle dansa på alla ställen" Det var GRÄSLIGT!!!! Ville inte somna om när jag vaknade, tio i åtta en lördag, så jag steg upp!

Idag blire fira lite syster Sara med smörgåstårta! MUMS

Fredag den 13:e

Fredag den trettonde idag.. Kommer jag ha otur?? Tror inte det! Tror inte jag kan ha så mycket mer otur än vad jag brukar ha. Faktiskt:p

Tänker göra denna fredag den trettonde till en bra sådan!
 Elma är här, Sara är här,
 jag ska hämta Erika på skolan och fara på intersport och shoppa typ en mjukisdress och kanske något mer,
 jag ska fara och köpa rullbar pizzabotten och bjuda mamma och några på en alla <3-dagpizza,
 jag ska mysa hemma i soffan till let's dance
 och vi ska köpa sushi till sumobloggen.

Det som kan gå fel, som jag tänker förbereda mig på redan nu är:
- Elma eller sara måste fara hem av någon anledning.
 Jag krockar med en ren påväg till stan.
Mysdressarna är slut
. Jag bränner pizzan ellerså finns det ingen botten kvar att köpa.
Alla som äter pizzan tycker att den är skitdålig!
 Mina ögon ploppar ut så jag inte kan se någon tv.
Sushin lever!!


Du är den bästa!

.. Att vakna brukar vara en PINA, men när Elma är här så längtar jag nästan till att vakna!:) Hon är en sån som bara alla måste älska!


Elma med sina BLÅ ögon:)


Älskar dig ELma!

Kan man göra något rätt?

Seriöst!!! Jag orkar egentligen inte, men jag har bestämt mig för att göra det för att vara snäll. För att göra något för er som alltid tagit hand om mig. Men inte FAN kan jag få uppskattning för det! Nej inte det inte! För jobbigt för dig att svara på en enkel fråga!! För jobbig för dig att visa tacksamhet!!

Kul ens att försöka... Känns inte som att jag vill göra det längre:/

Bang a drum...

God morgon.. Hoppas ni haft/har en bra morgon.

Själv känner jag mig bara konstig. Vaknade 03.30 i morse och låg vaken tills just innan Erikas väckare ringde, kring 06.00. Då vaknade jag till, men fortsatte ligga i "sovposition" i typ en timma, och sedan somnade jag om! Vaknade sedan typ halv tio.

Sedan jag vaknat har jag mått riktigt illa, och varit såhär konstigt svag. Som att jag vill svimma när jag ställer mig upp, och som att det vill komma lite kräks men inte gör det.
- Nu har jag inte ätit frukos pga detta, så det kan faktiskt ha att göra med det också! Så nu måste jag gå och käka nått!!

Ha't gött ida:)


Illamående men sugen..

Hur kan det komma sig att jag mår suuuuuperilla, men ändå är sugen på något gott?? Eller sugen och sugen, men jag känner att jag typ skulle vilja mumsa på popcorn.. Konstigt:O

Även om jag inte har feber så känner jag mig jättefebrig, såhär svag och svimmfärdig. Är jobbigt att typ sitta. Men så blire väl av magsjuka:S

Blä, hoppas att ni får hålla er friska:)

varför...?

Är man bara värd någonting om man arbetar hemma? Är det bara värt att man finns här på jorden om man hjälper till med alla hushållssysslor? Min teori är iallafall den..

Har man varit hemma en dag och inte gjort speciellt mycket, men ändå hjälpt till, så får man höra att man bara går hemma hela dagarna och gör ingenting. Ilska mot den som inte har gjort mat när pappa och mamma kommer hem från jobbet! Men vad hände med det att vi skulle ha en mat-dag var i veckan? Det bara försvann för att jag blev sjukskriven, för att jag bara går hemma hela dagen och "latar mig".
 
Vet inte om man kan kalla det att lata sig att varje minut kämpa för att orka. Varje minut kämpa för att orka hålla humöret uppe. Ibland är det jobbigt att ens stiga upp ur sängen, och då är allt en kraftansträngning!

Del två av min "teori" är att, om man t.ex. har städat hela huset (krävs oftast så mycket) så får man lite beröm när föräldrarna kommer hem. DÅ får man höra att man betyder något, eller att man varit duktig..Men annars är man inte speciellt uppskattad. Det är som sagt då man gjort något hemma som uppskattningen kommer fram.. För vad är man annars värd??

Nä... Jag är inte bitter!


Änglarna ska ta mig med...

Morgonen när solen strålar
När alla lever i fred
Då ska jag sjunga

Dagen när rosorna blommar
När tårar blir till skratt
Då ska jag leva

Kvällen när kölden inte längre kyler
När det inre inte längre bränns
Då ska jag känna

Natten när änglarna kommer
När månen lyser vägen
Då ska jag följa

Då är jag fri...



Magsjuka:/

Min lillasyster, min storebror och hela hans familj och Maja som var här igår har drabbats av magsjuka... Är rädd att det är på G för mig också. Är säker på att jag haft feber inatt, men vet inte om jag fortfarande har det eller inte, och jag mår jätte-jätte illa!!

Är det någon av er som har magsjuka?? Tänkte att när det är så många som drabbats i min omgvining borde det vara något som går just nu:/

Nu ska jag lägga mig framför TV'n och vila en stund.


Brrrrr...

Fryser som en gris som badat i isvaken och just tagit sig upp i 40 minusgrader...

Ska hämta Elias och Maja på fritte/dagis nu. Undrar vad vi ska hitta på för middag till dem! Hmm, själv ska jag nog dricka varm soppa... typ broccoli-soppa. Det vill nog dock inte barnen ha, så de får något annat kanske;D

Vad har ni för er idag?


Hängig och deppig...

Happ, så var det en dålig dag idag då.. Antar att jag tog ut mig lite för mycket igår, för idag är jag väldigt hängig.

Idag blire faktiskt en liten Petra-dag, i några timmar iallafall. Har så ont i lederna, så efter jag skjutsat Erika till skolan for jag och solade mig en kvart. Inte länge, men det var skönt med lite värme för mina onda, onda knän. Efter det for jag till Sara och vilade i soffan en stund, sedan drog jag till hemmakväll och köpte mig two and a half men på DVD och även liiite godis.

Så nu ska jag gå och ta mig en varm dusch, ta på mig de största kläderna jag kan hitta, dra ner rullgardinen och slå på lite TAAHM och bara vila... Fram till tre då jag ska hämta upp trollungarna på dagis och fritte. Sedan blir det träning. Så nu måste jag gå!



Antar att det var fullmånen som gjorde att jag sov så dåligt inatt, och att jag inte sov längre än till 4.30.. Brukar ni känna av fullmånen på nätterna?

Holy Canoly...

Snacka ont jag har idag, MASSOR träningsverk, och jag älskar det;) Jobbigt bara att man knappt kan gå, men det ger med sig snart. det vet jag!

Håller nog dock på att bli sjuk. Igår på träningen ville jag typ svimma första delen av träningen. Fick synbortfall och allt, men så tog jag en treo och då blev det bättre. Kan ha vart migrän som var på G eller så, men det blidde ju bra tillslut;)

Min hals är inte sådär jättebra, så det blir att ta det lugnt på kvällens träning, så det inte blir värre.

ps. Jag vaknade 04.30 i morse. Det är jobbigt att inte kunna sova för att man är FÖR trött, för det kan jag säga att jag är just nu!!!


Oooont

Mina leder är onda. Särskilt mina knän och handleder. Kroppen sover typ redan, så jag hoppas att min hjärna vill sova inatt också;)

Vi har nu haft träning i sju timmar. Och det har verkligen varit träning på hög nivå. Både för kroppen och för hjärnan!! Vi håller nämligen på att förbättra vårt tävlingsprogram i cheerleading, och det har sitt pris för lederna. Men det är det värt;)

Nu måste jag vila min kropp! Godnatt!:)


Träning=)

Idag har vi träning från två till nio:) LOVELY!!

Jaa, vad ska jag säga?? Jag kan inte göra något åt hur jag mår! Det handlar om MIG, inte om dig... Jag skriver för att få ur mig allt, jag skriver och ingen behöver läsa om ni inte vill! Det handlar om terapi. och det som hjälper mig bäst är att skriva. Skriva allt som pågår i hjärnan, sedan kan jag må ganska bra igen. Jag måste skriva!!!!

åååh, ibland vill jag bara bita någon...

Mmm, det vill jag. Vet inte varför, men du kan få mig på så himla dåligt humör!!!

Finns det något värre än dom som surar så att DIN dag blir förstörd.. När det kan kännas som en lite bättre dag, men det går inte att hålla humöret uppe för att någon annan surar och drar ner.

Det värsta är att jag verkligen, hela morgonen, försökt göra något bra för dig. Något bra som du inte vet om, men det är ändå jäkla jobbigt att bara få sura miner tillbaka... Allt jag säger, sur sur sur.. LESS

Hoppas på att kvällen ska bli bra iallafall;D

Cheerleading, en livvsstil

Jo, det är det faktiskt. Cheerleading är inte något man bara gör på fritiden, det är en livvsstil! Man andas det, man lever det. Det är det som kretsar runt runt i hjärnan. Det är det som gör att man tycker livet är roligt. Ibland känns det tungt, men det blir alltid bättre när man kommit till träningen.

Jag älskar er tjejer, NI är mitt liv:)


Andas ut (123) Andas in (123)

AAH, vilken ångest jag vaknade med idag... fråga inte varför, men den är kvar. VARFÖR? Frågar iallafall jag.

Seriöst, idag har jag inget för mig, förutom domarcupen, lördag inget speciellt, och träning hela dagen på söndag. Men det här är grejer som jag bara tycker är roligt!

Kan vara att det blev lite för mycket igår, och då har jag svårt att stanna av. Kan även vara för att jag drömde mardrömmar inatt. Mardrömmar, som då var hur verkliga som helst, men som jag konstigt nog inte kommer ihåg nu.

- Hur kan man vara inne i en värld, allt känns så verkligt och POFF, när man vaknar är det bara känslan som är kvar. Alla minnen från drömmen kan  vara helt bortblåsta!

Iallafall, har min terapeut gett mig en ångestruta som man ska tänka på.
 Rita upp en ruta, (nu ska vi se om jag kan förklara detta:P), dra med en penna längst konturerna av rutan, alla kanter ska ta tre sekunder att "rita". Ena kanten är andas in i tre sekunder, andra kanten är andas ut i tre sekunder, sedan går man rutan runt så många gånger man behöver.

Det kan vara rätt bra i många fall, för allt handlar om att ta djuuupa andetag!

Hoppas det kommer hjälpa någon:)

kram


AAAH, stress!

Shit, vad jag är stressad. Nu är jag stressad för att jag måste snabba mig att somna innan Erika gör det. Hon somnar jämt före mig också ligger jag pch tänker, och vrider och vänder på mig..

Cheerleading, rutiner, teater, texter och dikter som jag aldrig kommer ihåg att skriva ner ramlar runt i mitt huvud... Jag hatar kvällar och nätter:/

Vilken är er värsta tid på dygnet???


Jag är en liten stressoman...

Som sagt har jag väldigt lätt för att stressa upp mig.. T.ex. nu, när jag sa till min lillasyster att jag kände mig stressad och hon undrade varför. Då visade jag henne listan med allt som jag måste göra idag...

- Men... det är ju bara typ fem-minutersgrejer...

Haha, aa det var det ju faktiskt. Men då förklarade jag för henne att jag ändå känner mig stressad för att jag vet att det måste göras. Om jag skulle ha skrivit en lista där det står typ; Borsta tänderna, gå på toa, tvätta händerna så skulle det också stressa upp mig. Men om jag inte har listan är det lätt att jag inte gör något av det.

Det är bra att ha en lista som man kan bocka för saker man har gjort, då känns det som att man varit lite duktigare:)

Sedan är det en massa cheerleading som kretsar runt i hjärnan på mig... JAG VILL TRÄNA!!

Också längtar jag som tusan till sånglektionen, vill komma igång med att sjunga igen. Det är riktigt bra terapi:)


Guten morgen the voice

Sitter vid min dator, på TV'n ljuder vakna med the voice, jag känner min mage börjar gräva efter mat, mina knän ilar...

Goddagens!!
Så ni har också stigit upp? 

Jag vaknade kvart i åtta i morse, trodde att det var natt.. Har sovit så ytligt, så jag tänkte bara gå på toa och lägga mig igen, men så märkte jag att det var morgon:O
Men... Erika låg ju och sov, SHIT, hon kommer missa bussen!!!
- ERIKA, SKA INTE DU PÅ SKOLAN IDAG?!!!?
- nää...
Stackarn har blivit sjuk:/ Krya på dig!

Jag mådde ovanligt skönt av att bara ligga i sängen, men det blev jobbigt för jag ville somna, men ändå inte. För om jag somnar om såhär på morgon blir det så att jag bara blir tröttare och på dåligt humör. Det får inte ske, för jag har så mycket jag måste orka med idag!





Idag ska jag bl.a  till Sara och äta smötgåstårta och ge present. Hon fyller år på fredag;D


Mycket på agendan i morgon

I morgon är mina uppdrag att:

Plocka upp ur resväskan, som har legat alldeles för länge!
Hämta Elias på skolan och skjutsa hem honom till sin mor
Sköta Maja samtidigt som Elias och Elisabeth far till läkaren med Elias öron
Gratulera Sara och käka smörgåstårta
Sånglektion på akustikum
Träning
Eventuellt möte

Hem och sova

... BOW, det känns stressigt, lite jobbigt, men väldigt väldigt roligt;)

Längtar till sånglektionen i morgon, var så länge sedan nu;)

Tips på alternativt godis

Hallå eller!

Jag ska inte äta godis på veckorna, men det är så himla svårt. Typ igår då vi var på ett möte i luleå.. Jag hann inte äta något innan, så jag var ju hungrig innan mötet. Vi gick in på en kiosk och jag ville ha choklad... Min bortförklaring var:
- Choklad är väl inte godis?? Jag tycker choklad är energi;) hehe

Idag köpte jag naturgodis, men det är iallafall typ inget socker i det. Mest nötter och salt. Salt är antagligen inte heller så bra, men gör inte lika stor skada;)

Har någon något tips på bra alternativt godis??:)


Jag vill, men kan inte

Även om jag vill och verkligen kämpar för saker, så kan jag typ ingenting. Det känns verkligen så. Det finns inget som jag är riktigt, riktigt bra på.

De flesta människor har ett "kall", eller någon riktigt talang. Men när jag ska säga vad jag är bra på blir det saker som typ, lyssna, förlåta och sådanna tråkiga saker... Det är ju ingen talang eller något man kan visa upp..

VILL VARA BRA PÅ NÅGOT!!!


GAAHH, stressad av ingen orsak.

BOW, jag känner mig stressad fast jag inte har någonting att stressa till.. Eller jo, men nä:P Råkade sova ända till kvart över tio. Det var inte tänkt, men så blev det!

Idag ska jag på stan för att försöka hitta någon present till Sara A som fyller år på fredag;D KUL!

Min bil fick jag föresten ta hem i går kväll, bromsarna hade slutat fungera, men nu är det iallafall lagat och ready to go!;)

gaaaah, jag vet inte vad jag ska skriva känner mig stressad som bara den just nu!! Men men.. måste g娨

bye

Kvävs av bensingaserna...

SHIT! Min brorsa har ställt in en bensindunk i garaget som läkt ut helt, så nu STINKER det i mitt rum, som ligger alldeles bredvid garaget. Jag kan inte sova där ens, för att då kvävs jag typ:S TYPISKT!!

Blir att sova på syster ysters golv:/  måste gå!

godnatt

Nervööös

OJ, att jag kan vara så nervös och taggad för ett vanligt möte?!

Men det är mycket att komma ihåg att ta upp. Det är mycket som står på "spel", och det kommer vara vår framtid här framöver. Jag hoppas bara att det går bra;)

Konstig dröm jag hade inatt.. Var jagad av maffia på ett hotell utomlands.. Det låter inte så hemskt, men jag höll på att skita på mig;)

Hoppas jag kan sova inatt

Sitter hos sara och pratar om ditten och datten. Skönt! Och samtidigt maler det på i huvudet angående mötet i morgon.. Hoppas det går bra, skulle vara ännu en sten som faller i sådanna fall. Nä nu ska jag vara social, ska sova här inatt! Godnatt

Kolla in vår nya video:)

Nu har vi lagt upp en barnfilm som vi gjort på vår ZUMO-blogg:)

Kolla in den på http://zumosistas.blogg.se

Ni måste se hela, för den blir bara bättre och bättre:)

kram

konstig i kroppen..

devote.se funkar inte för mig idag:/

I morse när jag vaknade hade jag feberfrossa, huvudvärk, ont i benen och kramp, kramp kramp i magen. Var tvungen att gå på toa där jag blev hur svag som helst. Ville kräkas om svimma om vart annat. Gick och la mig igen, fick samma känsla igen.. Springa på toa...

Sedan sov jag till 12.20, lite väl länge, men det var behövligt. Nu är det bättre, men huvudet är tugnt och magen vill krampa lite då och då.. Jobbigt, men det är inte magsjuka iallafall. Tror det är från då vi var utomlands, för då var jag inte på toa så mycket, så antagligen är det förstoppning... NOT FUNNY! Men men , det löser sig säkert;)

Jag har föresten damsugat mit rum:)


Så får ni bättre självkänsla... ALLA bör göra det!

Jag skrev igår om en JAG-DAGBOK jag skulle börja göra. Det är en sak jag gjort förut, och jag kände att det fungerade. Vet inte varför jag slutade med det, men det blev så tungt där ett tag så jag orkade inte göra någonting. Men nu ska jag alltså börja om med det.

Det är en sak som jag ber er alla att göra. Oavsett om ni har bra självkänsla eller inte, för det stärker en som person. Såhär gör man:

Köp ett block, eller ta ett som ni redan har hemma. Sätt en rubrik som t.ex. Min Jag-dagbok.
Varje dag ni skriver så skriver ni dagens datum som rubrik. (Jag kommer försöka göra det varje kväll)

Under datumet kommer det komma tre underrubriker.

BRA
Här under ska du skriva vad som varit bra med dig idag. MINST fem saker. Man får skriva samma som man skrivit förut, om det är det man tycker. Oavsett hur låg självkänsla man än har så finns det alltid någonting som varit bra med dig under dagen.

Exempel kan vara. Idag var jag duktig för att jag damsög mitt rum.
Idag var jag en bra lyssnare.
Idag var det bra att jag bara var hemma och tog hand om mig själv
Idag bad jag någon om ursäkt för att jag varit dum

Som ni ser så finns det vad som helst att skriva. Och ni kommer säkert, med tiden, komma fram till ännu fler saker som ni är bra på. Det finns inget maximum, bara att man minst ska skriva FEM saker som var BRA med dig själv idag.

TACK
Här under kan man i stort sett skriva hur mycket som helst. Allt man är tacksam för av det som hänt under dagen. Och då menar jag alltså ALLT!

exempel.
Tack för att jag orkade stiga upp i morse
Tack för att jag orkade städa
Tack för att jag har min familj
Tack för att jag har mina vänner
Tack för att jag var frisk idag
Även om man mått riktigt dåligt hela dagen kan man skriva: Tack för att denna skit-dag någonsin fick sitt slut.
osv.

Det som är bra i denna övning är att man faktiskt får se så mycket man har att vara tacksam över, oavsett om livet är surt just då. Man koncentrerar sig på vad som är bra istället för dåligt.

HJÄLP
Här skriver man allt som man behöver "hjälp" med till nästa dag. Det kan också vara allt.,

Hjälp mig att orka stiga upp
Hjälp mig att städa mitt rum
Hjälp mig att säga förlåt till den personen
Hjälp mig så att det går bra på träningen
Hjälp mig att vara glad
Hjälp mig att leva
osv.

Detta är för att om man bett om hjälp med allt detta, om man bara ber om hjälp av sig själv, eller om man riktar det till någon tro, så är det lättare att göra det nästa dag. Man får mer styrka av det på något sätt.

Det var det! Det var väl inte så farligt?
Nej, men väldigt, väldigt bra!
Men om detta ska fungera MÅSTE man vilja! Känna viljan att tycka om sig själv mer, känna viljan att verkligen försöka!

Hoppas detta hjälper er, det hjälper iallafall mig;)

KRAM







En av stenarna föll.. skönt

Jag kan med sanning säga att både jag och Verran har haft varsin sten i vårt bröst. Det har varit mycket strul med träningarna, lite folk och tjafs och det kändes som att liksom alla tappat suget.. Lite jobbigt med tanke på att jag offrar det jag mest av allt vill göra med livet för cheerleadingen, också blir det så.

Men idag hade vi ett litet krismöte och det känns som, tycker iallafall jag, att en sten lossnat från mitt hjärta. Det kändes såå mycket roligare att träna efteråt oc h alla var så himla duktiga!! Tack tjejer!

En borta, 100 to go...


Jag vill va friii som en fågel

Det är vad som spelas på hög nivå i vårt TV-rum just nu. Maja och Elma står och dansar för mig. SÖTUNGAR!

Ja, tänk va, om man fick vara fri som en fågel. Fick flyga fritt utan bekymmer och bara njuta sig genom livet. Flyga söderut när det blir för mörkt och kallt, komma tillbaka när vädret tillåter.

Men... Då plötsligt kanske det kommer en jättemycket större fågel och vill äta upp mig. Flugorna kanske blir för svårfångade, vingen blir skadad.. Jag störtar och får plågas till döds.

Tja man kanske tror att gräset är grönare på andra sidan, men när man kommer dit är det lika torrt och äckligt som där du först var. Det blir inte bättre av att vara någon annan, det bästa man kan göra är att acceptera sitt läge och försöka lära sig leva på sitt sätt. Lova mig, visa vad ni känner innerst inne, var er själva. Det är det bästa rådet jag kan ge er!

Ha en bra dag idag!


1 Februari

Nu har hela januari gått.. För att sammanfatta den månaden:

Januari + Utlandsresan, kunde inte komma lägligare.
Januari - Väldigt mycket ångest och lite ork

Utsikter för Februari:
Börja göra en sorts "jag-dagbok" varje kväll. Där man skriver bl.a. vad man är tacksam över, vad man behöver hjälp med och vad man tycker att man är bra på.
Uppdaterar sedan ett exempel på hur det kan se ut. Vet sedan tidigare att det är bra att göra det, man liksom rensar tankarna och sover bättre:)

Har ni några planer för februari?

Jag har en plan för er - Ta hand om er själva!


RSS 2.0